NOVA GENERACIJA 2 - Nakon prezentacije administrativnih obveza OPG-a, u nedjelju radionica pripremanja kolača

NOVA GENERACIJA 2 - Nakon prezentacije administrativnih obveza OPG-a, u nedjelju radionica pripremanja kolača

Jučeračnja edukacija "Koraci u pokretanju poslovanja ruralnog turizma" okupila je preko dvadeset zainteresiranih konavoskih OPG-ova koji su se imali priliku upoznati s administrativnim i organizacijskim procedurama i obvezama za pokretanje i poslovanje ruralnog turizma. 

Već sljedeću nedjelju Agroturizam najavljuje radionicu "Starinski kolači u novom ruhu". Radionicu će voditi profesorica kuharstva i slastičarstva iz Ugostiteljske i turističke škole Dubrovnik Marija Bazdan, a održat će se u kuhinji konobe Mrs&Mr Caput u Dubravci od 14 do 19 sati. Zbog ograničenih prostornih kapaciteta za sudjelovanje na radionici je obavezna prethodna rezervacija, a prednost imaju pružatelji ugostiteljskih usluga u konavoskim agroturizmima. Sudjelovanje se može rezervirati na e-mail: ured@agroturizam-konavle.hr ili na 095 124 63 33.

Za informacije o ostalim edukacijama i radionicama može posjetiti web stranicu: www.agroturizam-konavle.hr

Ciklus edukacija organizira se u okviru projekta NOVA GENERACIJA 2, s ciljem podizanja znanja i kompetencija kardova u turizmu i daljnjeg razvoja ruralnog turizma te se provodi uz podršku Ministarstva turizma i sporta RH.