Poziv na 3. vođenu pješačku turu: Pridvorje - Lovorno - Pridvorje

Poziv na 3. vođenu pješačku turu: Pridvorje - Lovorno - Pridvorje
Agroturizam Konavle u nedjelju, 6. lipnja 2021. godine, organizira treću vođenu pješačku turu: Pridvorje - Lovorno - Pridvorje. Ovo će ujedno biti i posljednja pješačka tura u okviru ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima. Udruga želi da se svi zainteresirani kroz pješačenje i rekreaciju upoznaju s prirodnim i povijesnim bogatstvom Konavala kao i s djelom agroturističke ponude.

Okupljanje sudionika je ispred samostana u Pridvorju u 15:00 sati. Tura obuhvaća nekoliko zanimljivih lokaliteta kao što su Knežev dvor te kapelice sv. Ilije i Velike Gospe u Lovornom. Sudionici će se na turi odmoriti i osvježiti u nekoliko konavoskih agroturizama. Dužina ture je 9,7 km, a pješači se asfaltnom i makadamskom cestom. Sa svim zaustavljanjima, osvježenjima i iznenađenjem koje je Udruga spremila, cijela tura bi mogla potrajati do 20:30.

Sudionicima preporučujemo nošenje prikladne sportske odjeće i obuće, zaštitu od sunca te vodu. Također, pozivamo sve da dođete s prijateljima i obitelji u što većem broju. Projektom „Konavle hike” Agroturizam planira i u narednom vremenu uspostavom, promoviranjem i virtualnom prezentacijom novih pješačkih ruta objediniti i upotpuniti turističku ponudu Konavala.