VELIKI USPJEH OBITELJI ĐIVANOVIĆ!!!

VELIKI USPJEH OBITELJI ĐIVANOVIĆ!!!
Na međunarodnom sajmu: " S klobasicom u Europu", koji se tradicionalno održava u Sv. Petru u Šumi, obitelj Đivanović ŠAMPION je u kategoriji " S klobasicom u EU"!
 
Koliki je to uspjeh govori činjenica da je na ocjenjivanje pristiglo ukupno 119 uzoraka kobasica i salama!
No, uspjeh je jos veći jer su Đivanovići u istoj kategoriji osvojili i zlato, po broju bodova, za svoj drugi poslani uzorak. Treći uzorak je također bio zlatni u kategoriji "Slavonska kobasica", a četvrti uzorak donosi još jedno zlato u Konavle u kategoriji "Salame i slamini"! 
 
S četri uzorka i sva četri zlata tako ih sa 100% uspjehom svrstava na ukupno 4. mjesto po broju osvojenih zlatnih medalja sajma odmah nakon Histiris d.o.o., šampiona sajma, i OPG Franjula iz Sv. Petra u Šumi i Milana Janežića iz Slovenije.
 
Ovo je dokaz kvalitete proizvoda na međunarodnoj sceni među puno većim proizvođačima s dugogodišnjim iskustvima. Čestitamo na velikom uspjehu!!!
 
Inače, na ovogodišnje senzorno ocjenjivanje ukupno je pristiglo 194 uzoraka salama i kobasica iz cijele Hrvatske i inozemstva. Ocjenjivalo se je u 11 kategorija, sve sukladno pravilniku za ocjenjivanje kobasica i salama spomenutog projekta. Organizator ocjenjivanja je Međunarodni sajam S klobasicom u EU, suorganizaciju potpisuju ESSIK- Europski savez salamera i kobasera, Udruga S klobasicom u EU i Udruga proizvođača istarskog pršuta. Na ocjenjivanju je sudjelovalo 20 senzornih analitičara i stručnjaka koji se bave proizvodnjom, razvojem, znanstvenim vrednovanjem kobasica i salama iz Hrvatske i Slovenije. Predsjednik povjerenstva bio je dr.sc. Mario Bratulić, zamjenik dr.sc. Dubravko Viduč.