KONAVOSKI VINARI PRIREĐUJU VRHUNSKU ZABAVU

KONAVOSKI VINARI PRIREĐUJU VRHUNSKU ZABAVU

15. Mirisi Božića u Konavlima u petak, 30. prosinca 2022. u Domu kulture Čilipi, donose veliki „Red & White Wine Party“.  

Jedinstvena je to prilika kada će se najbolja konavoska vina tako naći na jednom mjestu. U izboru više od 30 vina, svi posjetitelji će imati priliku po prvi put kušati i ovogođišnja mlada vina. Uz vina, finger food, specijalitete Oli's Food Factory i DJ Mira već od 17 sati počinje cjelovečernji program.

Mirisnobožićni pub kviz starta u 18 sati. Svi zainteresirani za kviz mogu se prijaviti na telefon: 091 545 5147 ili Email: ured@agroturizam-konavle.hr. Ekipe mogu brojati od 2 do 5 članova. Kviz je nagradni!

Odmah nakon kviza nastavlja se glazbeni program, a u 21 sat počinje koncert fantastičnog glazbenog kolektiva Vox Box. Uz kvalitetnu domaću i stranu muziku zabavljat će publiku, bez pauze, sve do 24 sat.

Za ovaj događaj osiguran je i besplatni autobus iz Dubrovnik i Župe. Predviđen je polazak u 17 sati iz Dubrovnika te povratak u 23:45 iz Čilipa. Također, cijelu manifestaciju prati i Udruženje autotaksi prijevoznika Konavle koji na sva događanja u okviru Mirisa Božića voze po akcijskim cijenama uz popust od 50%.

„Red & White Wine Party“ ujedno je i party zatvaranja ovogodišnjih 15. Mirisa Božića, u okviru kojih se jučer u Matici hrvatske Konavle na Grudi održala obljetnička izložba „15. nam je godina tek“, a danas su otvoreni dugoočekivani Dani zelene menestre, baštine i vina koji po programu traju 3 dana. Tijekom sljedećih dana će se u Konavlima, na ukupno 6 mjesta, moći kušati zelena menestra i ostale gastro delicije ovoga kraja.

Dodatne informacije o ovim događajima možete naći na web stranici i društvenim mrežama Udruge Agroturizam Konavle ili na kontekt telefon: 095 124 6333.

Pokrovitelji manifestacije 15. Mirisi Božića u Konavlima su: Ministarstvo turizma, Dubrovačko-neretvanska županija, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije te turistička zajednica Općine Konavle.