Održana godišnja skupština Agroturizma Konavle

Održana godišnja skupština Agroturizma Konavle

Sinoć, 14.03.2022. godine, s početkom u 18.00 sati, u Domu kulture na Grudi održana je redovna godišnja Skupština Agroturizma Konavle kojoj su prisustvovali članovi Udruge. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Ivo Mujo i zahvalio svim prisutnima na dolasku te ih pozvao na aktivno sudjelovanje. Uslijedilo je izbor radnog predsjedništva, a izabrani su kako slijedi: zapisničar Jelena Gale Pregelj, dva ovjerovitelja zapisnika Antun Rilović i Pero Zore.

Prema Dnevnom redu prvo je predsjednik Udruge svim prisutnima predstavio Godišnje izvješće o aktivnostima i radu Udruge u 2021. godini. Članovi su imali priliku podsjetiti se različitih aktivnosti i projekata iz prethodne godine te izraziti svoje mišljenje i dati prijedloge o tome što bi željeli da se eventualno pokuša u budućnosti realizirati. Tajnica Udruge Jelena Gale Pregelj predstavila je i Financijski izvještaj za 2021. godinu. Detaljno je objasnila sve stavke prihoda i rashoda te iznjela financijske rezultate za 2021. godinu. Potom su podnesena Izvješća Nadzornog odbora i Stegovne komisije o radu Agroturizma Konavle. Izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane Skupštine.

Uslijedio je Prijedlog programa rada za 2022. godinu koji je razmatran i jednoglasno usvojen. Zatim se prešlo na dopune i izmjene Statuta koji definira dodatne djelatnosti Udruge te su usvojene djelatnosti koje je potrebno nadopuniti u Članku 8. Statuta zbog potreba prijavljivanja na natječaje i projekte, a koji su i stvarna djelatnost Udruge. Izmjenjena je i adresa, sjedište Udruge. Nova adresa je Gruda 159, 20215 Gurda.

Na samom kraju Skupštine ostavljeno je vrijeme predviđeno za sva pitanja i prijedloge te su članovi pozvani da u bilo kojem trenutku tijekom godine iznesu svoje ideje i sugestije na temu programa rada Agroturizma Konavle.