Večer konavoskih agroturizama i folklora u gradu

Večer konavoskih agroturizama i folklora u gradu

Održat će se Večer agroturizama i folklora, u gradu ispred crkve sv. Vlaha u srijedu 22.07., s početkom programa u 21 sat u zajedničkoj organizaciji TZ Grada Dubrovnika i Agroturizma Konavle.

Konavoski agroturizmi organizirat će prezentaciju i degustaciju konavoskih vina i likera, te degustaciju i prodaju konavoskih tradicijskih slastica, maslinova ulja i meda. Udruga Agroturizam Konavle ujedno će predstaviti novo izdanje brošura na ukupno 24 stranice, koja tako prezentira bogatstvo i raznolikost ruralnog turizma Konavala.

Također će biti prigodni tratamenat domaćim suhomesnatim proizvodima i sirom. Prezentirat će se i tradicionalni obrti i umjetnost. Program posebno obogaćuju nastupi KUD Stjepan Radić iz Pridvorja.

Za glazbeni dio zaduženi će biti Toto i prijatelji. Posjetitelji će se nadmetati u igri Krtolanje, u kojoj je cilj ubaciti krtolu u košic.

Inače Turistička zajednica Konavle i Agroturizam Konavle zajednički organiziraju ovakva događanja u Cavtatu i do sada nailazili na izvrsne komentare posjetitelja. Ovakvi događaji ujedno su izvrsni za povezivanje gostiju koji borave u destinaciji s ponudom i proizvodima ruralnog turizma iz unutrašnjosti.