NOVA GENERACIJA

NOVA GENERACIJA

Agroturizam Konavle, uz potporu Ministarstva turizma i sporta pokreće projekt „Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma". Projektom će se pružiti potpora i edukacija onima koji će novom energijom, uz prihvaćanje suvremenih trendova i tehnologija biti pokretači daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima. 

 

Pozivaju se svi koji se žele uključiti u novi razvojni koncept ruralnog turizma Konavala da dođu u nedjelju, 23. listopada 2022. godine u 18:00 sati u Dom kulture u Čilipe na predstavljanje Projekta. 

 

Ovom će se prilikom u dogovoru s učesnicima utvrditi interesi, definirati daljnji koraci i dinamika realizacije Projekta. Svi koji budu sudjelovali na predstavljanju Projekta bit će pozvani na edukativne radionice koje će održati renomirani stručnjaci, sukreirat će daljnji razvoj ruralnog turizma Konavala te će moći sudjelovati i na višednevnom edukacijskom putovanju Udruge Agroturizam Konavle u ožujku sljedeće godine. 

 

Očekuje se prisustvo nove generacije mladih iz konavoskih obitelji koji se već bave ruralnim turizmom bilo da se radi o organizaciji ruralnog smještaja, aktivnom odmoru, ugostiteljskom djelatnosti i/ili poljoprivrednoj proizvodnji i preradi. Dobrodošli su i svi koji planiraju pokrenuti nove projekte ruralnog turizma u Konavlima i svi zainteresirani za ruralni razvoj ovog kraja.

 

Kreirajmo zajedno našu budućnost!