ZAVRŠILE SU VOĐENE PJEŠAČKE TURE KROZ KONAVLE. NASTAVAK PROGRAMA MANIFESTACIJE PROLJEĆE U KONAVLIMA SLJEDI...

ZAVRŠILE SU VOĐENE PJEŠAČKE TURE KROZ KONAVLE. NASTAVAK PROGRAMA MANIFESTACIJE PROLJEĆE U KONAVLIMA SLJEDI...
 
Hvala svim sudionicima vođenih pješačkih tura koja su protekla 3 vikenda bili s nama kao i svim domaćinima koji su nas dočekali na brojnim lokalitetima, u svojim agroturizmima, vinarijama, OPGovima, kušaonicama te nas počastili i dodatno upoznali s ponudom ruralnog područja Konavala.
Hvala i svim medijima koji su nas pratili i dodatno informirali javnost o našim aktivnostima te onima koji su nam se pridružili u akcijama čišćenja i uređenja staza.

Naime, ovu nedjelju organizirana je još jedna vođena pješačka turu na relaciji Lovorno-Tušići-Lovorno. Okupljanje sudionika bilo je u kušaonici Vodopić vina, Lovorno. Nakon dobrodošlice domaćina pješačilo se do Izletišta Mlin gdje smo posjetili mlin i stupu obitelji Đivanović. Uz priču na lokalitetu crkve sv. Ivana, Napoleonovom cestom i putem kroz polje, nastavilo se dalje prema Etnozbirci Bokarica u Tušićima odakle smo se zaputiti u kušaonicu vina OPG Nikša Bratoš te preko rijeke Ljute završili turu na polaznoj točki. Dužina rute bila je 11.6 km, bez većih uspona, pretežito se stazama prolazilo se kroz šumu i polje.Sudjelovanje na svim pješačkim turiama kao i cijeli program manifestacije Proljeće u Konavlima besplatno je za sve sudionike.