USKORO "Gusti od kobasica"

USKORO "Gusti od kobasica"

Sredinom veljače Udruga Agroturizam Konavle će održati treći po redu edukativno - natjecateljski događaj Gusti od kobasica. U borbi za prestižnu titulu „Najbolje kobasice dubrovačkog kraja” sudjelovati mogu svi proizvođači kobasica dubrovačkog kraja koji u domaćinstvu za svoje potrebe ili za potrebe tržišta proizvode kobasice.

Osim natjecateljskog djela bit će organizirana i edukacija o proizvodnji i pripremi suhomesnatih proizvoda što je nastavak aktivnosti Agroturizma Konavle koji se provode s ciljem podizanja kvalitete tradicijskih proizvoda. Da su edukacije koja se provode u ovom segmentu itekako korisne dokazuje i sve veća proizvodnja i kvaliteta, a u Konavlima se otvara i prvi pogon za preradu suhomesnatih proizvoda koji će se u sklopu ovogodišnjih Gusta od kobasica ekskluzivno i predstaviti.

Pozivamo sve koji žele sudjelovati u ovome natjecanju da sačuvaju najbolje primjerke domaćih kobasica za ocjenjivanje ili naprave nove pobjedničke kobasice, vremena je dovoljno. Sve dodatne informacije pratite na web stranici: www.agroturizam-konavle.hr te na facebook profilu Agroturizam Konavle.