Vinski kviz i Granfarola oduševili, danas Antička večer

Vinski kviz i Granfarola oduševili, danas Antička večer

Mirisi Božića idu dalje. Jučer je u okviru Programa plus održan Vinski kviz i nastup Mate Granfarole.

U Mlinici Pišta se natjecalo pet ekipa, a pobjednila je ekipa Bottle Schok. Oni su se pokazali kao najbolji vinski znalci a istakli su se i u vještini ispijanja vina. Okupljene je zabavio glazbeni sastav Post COVID band Toto i prijatelji Mirisa Božića. Iskusni voditeljski dvojac Vlaho Mujo i Juraj Magud su događaj učinili još zanimljivijim. Urednica kviza je bila Nina Zoro. Svi prisutni su u Mlinici kušali vina proizvođača Zoro, Strujić, Đivanović i Letunić.

Nastup konavoskog pank-rock glazbenika u novouređenoj kušaonici vina Crvik je okupio brojne posjetitelje. Spoj osebujnog umjetničkog izričaja i vrhunskih Crvikovih vina je bio poseban doživljaj za sve prisutne.

Jučer je i na svih šest posta od menestre bilo veselo i živo. Uz ukusnu menestru i nastupe glazbenih izvođača druženje se nastavilo do kasnih večernjih sati. Ovaj program se nastavlja i narednih dana.

Danas je u okviru programa plus na redu antičko večer, "Fragmenti Epidaura i okusi Antike". Osim otvaranja izložbe program će se obogatiti antičkom glazbom, rimskim jelima i drugim izneneđenjima.