2015
15.10.

Konavle osvojile drugo mjesto kao destinacija ruralnog turizma

Konavle osvojile drugo mjesto kao destinacija ruralnog turizma

Odlukom stručne komisije Ministarsta turizma Republike Hrvatske i Hrvatske turističke zajednice na Danima hrvatskog turizma Konavle su u Poreču 14. listopada, osvojile drugo mjesta u kategoriji najbolje destinacije ruralnog turizma u Republici Hrvatskoj.

Povodom još jednog priznanja Agroturizam Konavle čestita i zahvaljuje svima koji su doprinijeli ovom uspjehu, posebice svim članovima udruge koji protelih sedam godina predano rade na pozicioniranju Konavala kao destinacije ruralnog turizma u Hrvatskoj.

Agroturizam Konavle čestita pobjedniku Eko etno selu Karanac u Baranji, Stazama gubec bega također finalistu u ovoj katergoriji. Treba naglasiti kako je agorotrizam kroz brojne akcije u okviru projekte Iskon Bar promorirao upravo Konavle i Baranju, uz Istru, kao destincaje izvrsnosti ruralnog turizma.

Također treba naglasiti i Turističku zajednicu Konavle i međusobnu suradnju agroturizma i turističke zajednice, koja će uz vrijedne ruke Konavljana i Konavoki u budućnosti dovesti i do još boljih rezlutata.