2015
28.09.

Predstavljanje TZ Grada Dubrovnika i Agroturizma Konavle u Zagrebu i Ljubljani

Predstavljanje TZ Grada Dubrovnika i Agroturizma Konavle u Zagrebu i Ljubljani

U srijedu 23. rujna u Muzeju Mimara, u suradnji sa Zagreb tourfilm festivalom, organizirana je prezentaciju jesenskog događanja Good Food Festival. Gosti, među kojima su bili sudionici Zagreb tourfilm festivala, predstavnici medija i turističkih agencija bili su oduševljeni predstavljenim programom koji će se održati od 22. do 25. listopada.

Agroturizam Konavle prezentirao se domćim pršutom, rezanim ispred gostiju, kao i domaćim sirom i maslinovim uljem, te promotivnim materijalima ukupne ponude ruralnog turizma Konavala i manifestacije Mirisi Božića u Konavlima.

Sljedećeg dana 24. rujna, prezentacija je održana i u Ljubljani, u Maxi Klubu, na središnjem ljubljanskom trgu, u suradnji s gastronomskom revijom „Dobar tek“ i Predstavništvom Ljubljana, Hrvatske turističke zajednice.

Ponuda domaćih specijaliteta i u Ljubljani, te raznovrstan i zanimljiv program Good Food Festivala i Mirisa Božića u Konavlima. zaista su izazvali veliki interes Slovenaca, te vjerujemo da će ih biti sve više i u ovoj prigodi u Dubrovniku i Konavlima.