2015
04.02.

Kako poboljšati prodaju? U veljači besplatno savjetovanje o marketingu

Kako poboljšati prodaju? U veljači besplatno savjetovanje o marketingu

Tijekom veljače su otvorene besplatne online konzultacije o izlasku na nova tržišta, učinkovitijoj promociji, online marketingu i brojnim drugim temama koje imaju zajednički cilj – poboljšati prodaju.

Konzultacije su namijenjene turističkim agencijama i pružateljima usluga u turizmu koji razvijaju nove proizvode za turizam posebnih interesa na području Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Tivat.

Našim stručnjacima, Benjaminu Carey-u (benjamin@dunira.com) i Deanu Nižetiću (dean@nizetic.com), javiti se možete mailom, a bit će vam na raspolaganju i za savjetovanja putem telefona/Skypea.

Benjamin Carey, konzultant je s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom. Specijalizirao je održivi razvoj i destinacija, upravljanje okolišem, izgradnju lokalnih kapaciteta i strateški marketing. Više o Careyju potražite na https://uk.linkedin.com/in/benjamincarey1.

Dean Nižetić se online turizmom bavi od postavljanja adriatica.net-a 2000 godine. Svoju specijalnost gradi upravo na e-commerce djelovanju u segmentu turizma, digitalnim marketingom, distribucijom te komercijalnom primjenom internetskih tehnologija u turizmu (pa i šire). Više o Nižetiću potražite na https://hr.linkedin.com/in/deannizetic.

Osim online konzultacija, stručnjaci će od 24. – 28. veljače 2015. u Dubrovniku održati i besplatna predavanja na temu B2B i B2C marketinga, online marketinga i distribucijskih kanala o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti. Prezentacije prve serije predavanja potražite na http://www.uhpa.hr/projekti/odrzivi-razvoj-turizma-posebnih-interesa.

Besplatne online konzultacije realizirane su u sklopu projekta „Održivi razvoj turizma posebnih interesa“ kojemu je cilj potaknuti razvoj turizma posebnih interesa u prekograničnom području Konavala i Općine Tivat kako bi se osigurao produženje sezone. Projekt je financiran od strane Europske unije u bespovratnom iznosu od 293.597,32 eura i sufinanciran od strane Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge u iznosu od 16.312,58 eura. Ukupna vrijednost projekta je 351.847,01 eura i provodi se kroz IPA program prekogranične suradnje Hrvatska-Crna-Gora 2007.-2013.