2014
26.12.

Konavoski agroturizmi otvaraju svoja vrata posjetiteljima

Konavoski agroturizmi otvaraju svoja vrata posjetiteljima

Danima otvorenih vrata konavoskih agroturizama nastavlja se manifestacija Mirisi Božića u Konavlima 2014., u petak i subotu 26. i 27. prosinca 15 punktova u ruralnom turizmu Konavala ponudit će posjetiteljima po promotivnim cijenama gastronomske specijalitete podneblja, mogućnost kušanja vina i likera, zatim maslinovog ulja, organizirane aktivnosti te razgledavanje kulturne baštine Konavala.

Vrijedni domaćini u konavoskim agroturizmima pripremili su posjetiteljima uistinu razoliku ponudu konavoskih delicija i proizvoda, k tome još i „program plus“ – živu muziku na mnogim agroturizmima te dodatne zanimljive programe. Sadržaj i ponuda Dana otvorenih vrata konavoskih agroturizama sa svim ostalim potrebnim informacijama objavljena je na ovo stranici na sljedećem link-u: http://www.agroturizam-konavle.hr/hr/dani-otvorenih-vrata.

Mirisi Božića završavaju u nedjelju 28. prosinca Festivalom zelene menestre i vina, za kojeg se ulaznice mogu kupiti na sljedećem distribucijskim mjestima - Gruda: Mirakul i Pergola; Čilipi: AS i Sierra; Cavtat: Zino, Mihael i Figurin (svi na Rivi); Dubrovnik: Giro (Tommyja), Brazil (DOC), Petrunjela (Vojnovićeva), Festival (Stradun). Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 50 kuna, a ulaznice će biti moguće kupiti i na dan održavanja Festivala, pocijeni od 70 kuna