2014
12.11.

Biciklijada "Konavle 100 km"

Biciklijada "Konavle 100 km"

U nedjelju 9. studenog 2014. godine održana je biciklijada Konavle 100 km u organizaciji Biciklističkog kluba Konavle. Na biciklijadi je nastupilo 75 biciklista iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, podjeljenih u tri kategorije, kategoriju 100 km, kategoriju 40 km i MTB kategoriju.

U Kategoriji 100 km najbrži je bio Mujo Kurtović iz Biciklističkog kluba Mostar koji je stazu savladao za 2 sata 42 minute i 26 sekundi, ispred svojih kolega iz Biciklističkog kluba Mostar, Josipa Čerkeza i Đulage Trejića.

U najbrojnijoj kategoriji 40 km, između 30 biciklista najbrži je bio Novak Đinović iz Biciklističkog kluba Dif Bar, ispred svog klupskog kolege Aleksandra Kovačevića i Novaka Raduloviča iz Biciklističkog kluba NVO biciklo.me.

Između 20 vozača na MTB biciklima najbrže je stazu dugu 40 km savladao Antonijo Erceg iz Biciklističkog kluba Faust Vrančić iz Šibenika ispred Saše Jovanovića iz Triatlon kluba Podgorica i Daria Čondrića iz Biciklističkog kluba Konavle.

Ovim putem Biciklistički klub Konavle zahvaljuje svim sponzorima i volonterima koji su pomogli održavanju ove biciklijade. Također sve zainteresirane bicikliste pozivamo na utrku 4. kola Dalmatinske MTB lige koja će se u Konavlima održati 14. prosinca 2014. godine.