2014
08.09.

Pregled proteklih i budućih aktivnosti

Pregled proteklih i budućih aktivnosti

 Agroturizam Konavle nakon uspješno provedenih ljetnih manifestacija u Cavtatu, kroz četiri Večeri agroturizama i folklora u suradnji sa TZ Općine Konavle, te posjete prijateljima u Baranji, nastavlja sa zacrtanim aktivnostima ove jeseni i zime.
Iduća planirana manifestacija je „Trganje 2014“, zamišljena kao nastavak na prošlogodišnje Trganje, kroz promociju tradicionalnih vrijednosti prateći moderne trendove u vinarstvu, pozicionirajući se kao regija izvrsnosti u ruralnom turizmu, čiji vinari proizvode visoko kvalitetna i vrhunska vina s naglaskom na našu tradicionalnu sortu Dubrovačka malvasija.
Posljednji vikend u mjesecu rujnu slijedi aktivnost „Pokreni se, istraži Konavle 2014“ kroz dvodnevni program koji će uskoro biti objavljen na našim stranicama u suradnji sa Biciklističkom klubom Konavle te HPD Snježnica.
Uz svakodnevne aktivnosti udruge te organiziranja edukativnih predavanja za članove, u studenom slijedi organizacija Edukacijskog putovanja, te kao vrhunac još jedne uspješne godine Mirisi Božića 2014.