2014
10.03.

Večer satire i erotske poezije u Konavoskoj kući Katje i Miha Bokarice

Večer satire i erotske poezije u Konavoskoj kući Katje i Miha Bokarice

Tematske večeri dio su kulturno-tematskog programa Agroturizama Konavle, koje se realiziraju tijekom ožujka 2014. godine, a „Večer satire i erotske poezije“ bila je tema sinoćnjeg programa koji je članove Agroturizma Konavle na posebno duhovit i ugodan način uveo u cjelokupni program.

Svojim satiričnim dosjetkama, doskočicama i pošalicama na temu erotike prisutne je posebno uveseljavao dubrovački pjesnik, književnik i publicist Mato Jerinić, jednako kao i svojim izvedbama glazbenik Antun Toto Rilović i tematskim arodizijačkim zalogajem kuharski akademik Božo Lučić.

Inače, planirane su tri ovakve večeri, zamišljene kao kulturno-tematski i edukativni program za članove Agroturizma Konavle. Tematske večeri organiziraju se u cilju ugodnog druženja s unaprijed pripremljenim primjerenim tematskim programom i zadanim sadržajem; kulturnog, zabavnog, gastronomskog i edukativnog karaktera. Kombinacija kulture i gastronomije na ruralnom prostoru. Predviđeni program traje dva sata (19-21 sati), a planirani sadržaj kronološki se događa na sljedeći način:

19:00 - početak programa,

19:00 - 19:30 dobrodošlica,

19:30 - 20:30 glavni dio programa,

20:30 - 21:00 tematski zalogaj.

U nedjelju, 16. ožujka, na rasporedu je druga tematska večer u kušaonici vina Anite i Nika Karamana.