2012
30.11.

Turistički vlakić zaslužio titulu "Simply the best"

Turistički vlakić zaslužio titulu "Simply the best"

Udruga Agroturizam Konavle i turistička agencija Gulliver Travel dobitnici su nagrade "Simply the best" za program Turističkim vlakom kroz konavoske vinograde, koju dodjeljuju UHPA – krovna Udruga hrvatskih putničkih agencija i vodeći turistički magazin Way to Croatia. Ovu vrijednu nagradu Agroturizam Konavle i Gulliver Travel zavrijedili su u kategoriji ruralnog turizma Hrvatske i ona predstavlja veliko priznanje cijelim Konavlima.

Vrijedi napomenuti da je početkom prošle godine Agroturizam Konavle nagrađen Zlatnom poveljom za Mirise Božića u Konavlima, koji su proglašeni najboljom manifestacijom u ruralnom turizmu Hrvatske, a sada se Zlatnoj povelji pridružuje i kristalna statua nagrade "Simply the best".

Ova priznanja rezultat se vrijednog i predanog rada svih članova i definitivna potvrda da Agroturizam Konavle ostvaruje svoju viziju o Konavlima kao destinaciji izvrsnosti u ruralnom turizmu, odmah uz Istru i Baranju.

Kristalne statue i priznanja udruzi Agroturizam Konavle i Gulliver Travelu bit će dodijeljena u sklopu svečanosti na 14. poslovno-turističkoj burzi PUT u Valamar Diamant Hotelu u Poreču, u četvrtak 06. prosinca.