2013
18.09.

Pokreni se – istraži Konavle!

Konavle su idealno mjesto za mobilnost, aktivnosti i rekreaciju, s pješačkim i planinarskim stazama te preko 100 kilometara obilježenih biciklističkih ruta. Informativne table biciklističkih ruta kroz Konavle nalaze se na Zvekovici, u Čilipima, u Moluntu, na Grudi i u Ljutoj, a na njima se možete informirati i o lokacijama konavoskih agroturizama. Biciklističke rute protežu se duž cijelih Konavala i obuhvaćaju sve prirodne ljepote i različitosti; ravničarski dio obroncima Konavoskog polja, čisti užitak vožnje kroz konavoska primorska sela ili jedinstveni panoramski doživljaj Konavoskim brdima koja nude i ekstremne uspone.

Također, na raspolaganju Vam je i pješačka staza od Cavtata do Radovčića, koja prolazi zaštićenim priobalnim područjem povrh konavoskih stijena i planinarsko-pješačka staza Konavle koja vodi do 1234 metra visokog vrha Sniježnice…

Stoga, u sklopu DUNEA-inog INTERMODAL projekta organiziramo aktivni vikend u Konavlima, s organiziranim pješačkim, planinarskim i biciklističkim aktivnostima koji će dodatno biti popraćen i Danima otvorenih vrata konavoskih agroturizama.

U priloženom dokumentu se detaljnije informirajte o projektu i aktivnostima, pokrenite se i istražite Konavle te doživite destinaciju izvrsnosti u ruralnom turizmu!

Brosura Intermodal.pdf