Naziv agroturizma: UO "Vlaho"
Odgovorna osoba: Niko Arkulin
Adresa: Lovorno 17, 20217 Pridvorje
Telefon: +385(0)20 357 100+385(0)98 344 968
E-mail:
Web adresa: http://www.house-arkulin.com
Usluge/djelatnosti:

Kuća Arkulin smještena je u neposrednoj blizini Dubrovnika, u regiji Konavle, koju krase prekrasna, očuvana priroda i arhitektura, bogato kulturno naslijeđe, vlastiti i jedinstveni suveniri i folklor, domaća prirodna hrana i odlična vina. Kuća je na osunčanoj poziciji, okružena zelenilom i gustom šumom, tišinom i cvrkutom ptica, udaljenja je od Dubrovnika 28 km, Cavtata 12 km, od aerodroma 12 km. Lovorno je lijepo i mirno selo, okruženo borovom šumom na brdu sa sjeverne strane, a selo do polja sa južne strane dijeli gusta šuma od hrasta i autentičnih dalmatinskih biljnih vrsta. Polje je zasađeno vinovom lozom, voćem i povrćem, a kroz njega vijuga rijeka Ljuta.

Posjetitelji osim kupanja u bazenu, vožnje biciklom, igranja raznih sportova na igralištu, te odmora u hladovini parka i odrine, ili pravljenja roštilja, mogu posjetiti Dubrovnik kao predivan i jedinstven grad, Cavtat, Molunat, Prevlaku, Mline, uživati u njihovim plažama, restoranima.

Mogu planinariti na brdu Sniježnica (1234 m), koristiti brojnu ponudu izleta i događanja (safari, jahanje, ronjenje, vinske ceste, biciklizam, folklor), uživati u domaćoj hrani i piću mnogih konoba i restorana u blizini, kupiti domaće vino, likere, ulje, suvenire i sl.Garantirano radno vrijeme:

Od 01.04. do 15.10.
  • UO "Vlaho"
  • UO "Vlaho"
  • UO "Vlaho"
  • UO "Vlaho"
  • UO "Vlaho"